Suami keluar berniaga, Istri "bersama" lelaki lain di rumah dalam keadaan berkemban


Suami keluar berniaga, Istri "bersama" lelaki lain di dalam rumah dengan keadaan berkemban


Seorang lelaki terkejut apabila melihat istrinya dalam keadaan berkemban bersama seorang lelaki lain berada di dalam rumah sewanya. Difahamkan si suami sudah berangkat untuk berniaga tapi dia kembali semula ke rumah untuk mengambil barangnya yang tertinggal sebelum menyaksikan istrinya bersama lelaki lain.


Si suami sangat terkejut dengan apa yang terjadi memanggil-manggil istrinya untuk membuka pintu. Lelaki itu cuba untuk lari dari pintu belakang namun dihalang oleh si suami dan bertanyakan "apa yang kamu buat di dalam rumah saya?"


"Allahuakbar, saya penat cari duit..."

Selepas kejadian itu si suami dan tuan rumah menghubungi tok imam dan pihak polis untuk menyelesaikan perkara ini. Si suami yang tidak dapat menahan kemarahan telah melempar pasu bunga kepada lelaki tersebut hingga berlaku pergelutan sehingga dileraikan oleh pihak polis. 


Pergelutan berlaku...
Lelaki main dengan istri orang...
Si suami telah pergi ke balai polis dan membuat laporan berkaitan insiden yang berlaku.Kepada si suami, semoga tabah dan perbanyakkan bersabar dengan apa yang terjadi mungkin ada hikmah disebalik semua ini.


@liputan_7

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!