Video - KFC kena maki dengan Diva AA


KFC kena maki dengan Diva AA

"Ikan bilis kau sorok celah pant*t mak kau ke?"Sebut sahaja nama Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA, pasti ramai tahu pengacara terkenal lantang menyuarakan rasa tidak puas hati dengan isu di media sosial.


Baru-baru ini, perkongsian Azwan di laman Twitter menjadi perhatian apabila memaki sebuah restoran makanan segera kerana menu Nasi Lemak dipesannya tidak dimasukkan ikan bilis.


Difahamkan, Azwan membeli Nasi Lemak tersebut menerusi pandu lalu KFC namun berang apabila tidak lengkap apabila tiada ikan bilis.
“Kau tengoklah drive-thru ya Nasi Lemak KFC sebab tak tahu nak makan apa dah. Tapi beli nasi lemak kau tengok apa yang ada. Ini of course nasi dia, tu sambal dia, telur, timun, kacang.


Dalam pada itu, Azwan turut kecewa kerana harga yang dikenakan untuk Nasi Lemak tersbeut agak mahal namun tidak lengkap seperti yang sepatutnya.


“Mana ikan bilisnya? Ikan bilis kau sorok celah pant*t mak kau ke? Bodohnya bangsatnya kau KFC! Caj aku mahal-mahal ikan bilis pun kau tak mampu nak bagi. Haritu aku maki hamun ayam kecik. Viral. Ni KFC nasi lemak l*bang pant*t mak engkau,” katanya.Terdahulu, Azwan pernah meluahkan rasa kecewa berikutan saiz ayam goreng yang dibelinya semakin kecil dan sama dengan saiz seekor burung puyuh.@liputan_7

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!

Yolooo